Vakantie in Auvergne, Haute-Loire gebied is het hart van Frankrijk

Welkom in Auvergne in het Centraal Massief, het hart van de Frankrijk!

in Chomelix specifiek in het Haute-Loire, de bed & breakfast Les Epiceas (het sparren), bevinden zich in de buurt van Craponne sur Arzon (8 km) en la Chaise-Dieu (20 km) boven de stad van le Puy en Velay (op 30 km).

< br />< br />

chambresdhotes-les-epiceas.blogspot.frChomelix is een klein landelijk dorp gekenmerkt door landbouw en veeteelt in een omgeving met forests tot 910 meter hoogte, aan de rand van de rivier Arzon (alleen bij de ingang van de Gorges van de Arzon), de boerderij ligt net buiten de Arzon... We zijn ten zuiden van de reserve Parc Naturel Régional du Livradois Forez (natuurpark beschermd gebied) waar van aard, en ten noorden van de vulkanische Velay gekenmerkt door de vulkanische geologie (de steden Puy en Velay , Allègre en de vulkaan Mount Bar de lava van de Bouriane ...); de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gaat in de buurt (door de manier Bolene en de manier van Caesar neer op het circuit Cluny - Le Puy en Velay).
Onze mooie streek van de campagne is ook bijgenaamd "de middag van Auvergne" omdat nabijheid met de Vakgroep Ardeche op de weg van de PACA regio (Provence Cote d'Azur); Wij blijven niettemin een land van gemiddelde berg in de uitlopers van de Forez met de regio van de Loire en op de grens van de regio van Puy de Dôme .
Een klein hoekje van groen kalm als een perfecte bestemming voor een vakantie reis in de natuur voor uw vakantie!

Ik u om te ontdekken de schoonheid en de charme van deze landschappen en het natuurlijke erfgoed rijk, en in het hart van de France, dat bevorderlijk is voor ontsnapping en verandering van omgeving nog wilde helpen:
  • wandelingen in het bos, wandelen, of eenvoudige ballades naar het oprapen van paddestoelen of de omweg van een landelijke weg, overblijfselen van het verleden, vulkanische activiteit, zwemmen in het meer, of sport aan sterke emoties...
u kunt ook het verkennen van de regio door middel van haar gevarieerde culturele erfgoed, toeristische activiteiten, het entertainment en andere vrije tijd:
  • festivals, shows, concerten, beurzen en markten... typisch met onze regionale producten, gastronomie en onze kaas, architectonisch erfgoed door middel van historische en religieuze monumenten (kerken, abdijen, kastelen, ruïnes), toeristische treinen, animaties van dorpen en landelijk feest jaarlijks ideaal voor voldoen aan de behoorde of andere vakantiegangers!

Welkom!
+ Gastenkamers: De Logies met ontbijt, de boerderij "Les Epicéas"... U Ga naar Chomelix? Voel je vrij om ons te bezoeken!

In een gerestaureerde boerderij op 2 verdiepingen zijn 4 slaapkamers beschikbaar het hele jaar. Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche en toilet, warmte en geluid isolatie (muren scheiden de kamers meer dan 20 cm dikke hoge dichtheid gips verval 53dB, 38db geluid absorberende deur, verdubbeling thermisch toestel, dubbele beglazing...), dubbele houten vloer, grote woonkamer met balken liggers ronde oude stijl huis, oude haard, goed binnen en een parkeergelegenheid in de tuin van de eigenschap. Bijzondere aandacht is ook besteed aan de kwaliteit van het beddengoed met nieuwe matrassen stevige hoge dichtheid schuim. Het huishouden en de bedden worden dagelijks gemaakt, bladen reces worden geleverd. Elk bed heeft twee polaire dekens en een dekbed.


-Deze eenpersoonskamer heeft een toegang deur openen naar de tuin, het heeft een gezellige en warm.
55 Euro per nacht. Ontbijt inbegrepen.


-Hier een dubbele kamer plus familie als de voorgaande, is het open aan de voorzijde door een groot raam.
55 Euro per nacht. € 10 extra bed als gebruikt. Ontbijt inbegrepen.


-Een andere dubbele kamer is geschikt voor een klein gezin, het is intiemer.
55 Euro per nacht. € 10 extra bed als gebruikt. Ontbijt inbegrepen.


-Ten slotte een eenpersoonskamer helder en warm! Het heeft twee ramen en twee kleine ramen op het zuiden...
55 Euro per nacht. Ontbijt inbegrepen.

badkamer met inloop douche en WC:Sets ontbijt zijn klaar om te worden verzonden: klassieke brood, hele korrels brood, 2 kleine croissants en een chocolade muffin...


+ VRP, vertegenwoordigers, verkoopagenten:
mogelijkheid om FAX, kopieerapparaat, WIFI internet access mogelijk, mobiele netwerk, Bureau in elke kamer.
Als een zakenreis naar voldoen aan verschillende eisen van een accreditatie bezoek, zal alles worden gedaan om uw leven gemakkelijker te maken in uw commerciële. Rust en privacy zijn gewaarborgd.
Gemakkelijke toegang tot wegen, parkeergelegenheid met parkeren in de tuin, goede snelle verwijdering van de weg in de winter.
Voel je vrij om contact met mij om te bereiden uw zakenreis als u vragen hebt.

+ Apparatuur voor de handicap:
de vestiging beschikt niet over het label "Toerisme en Handicap": er is geen specifieke mindervaliden (persoon met beperkte mobiliteit), de deuren zijn standaard formaat (90 cm), zo goed als sanitaire en toilet; Echter, de eerste verdieping heeft een schuine vermelding, het woord is toegankelijk door de begane grond tuin (er is geen weg vervoer specifieke), inloopdouches toestaan bepaalde faciliteiten maar er zijn kleine stappen van ongeveer 5 cm.
Als u kunt, voel je vrij om te bezoeken en te zien voor jezelf, kunt u me ook contacteren voor meer informatie.+ De Bed and Breakfast: tijdens de maaltijden
Kunt u genieten van een maaltijd in de tabel van de boerderij (diner alleen reserveringen zijn voorkeur en de maaltijd is geenszins vereist).
Ik bieden een verscheidenheid van thuis koken.
20 Euro per persoon (ik niet serveren alcohol).Het gebied woon- en eetkamer: hout en steen, vuur en water houten dwarsbalken met de oude stijl ronde balken, stenen muur, stenen open haard hersteld, binnen Nou...

Daartussen die de woonkamer en eetkamer bijna bezetten is de gehele verdieping in de buurt van 100 m 2.
Ze staan tot uw beschikking om te organiseren workshops of vergaderingen, zoals vereist door het veranderen van de rangschikking van uw verwachtingen.

+ Prijs:
Alle kamers zijn identiek in termen van comfort, de prijs van 55 euro is gemeenschappelijk, alleen tweepersoonskamers (met bed) worden geteld 10 euro extra als het bed wordt gebruikt.
Voor vergelijking in half pension voor 2 volkeren (1 nacht + ontbijt + 2 maaltijden): 55 + 20 + 20 = 95 of 47,5 euro per dag per persoon all inclusive .
In de studie aarzel kortingen voor half pension vanaf 3 dagen, kindertarieven, niet om contact met mij.


De tuin: sparren!
Op de achterkant van het huis een tuin evolueren...
Het is de thuisbasis van een enorme witte grenen, vuren veel, 2 grote tweeling prachtige, sommige dennen, een grote ash tree, een beetje kalk, hawthorn, sycamore esdoorns... en een weide voor de rest!Om eerlijk te zijn met u, moeten wij erkennen dat met de renovatie van de boerderij, ik laat hem zijn leven, maar uiteindelijk ik ben van plan om te planten sommige fruitbomen met inbegrip van rustieke die zal af en toe jam en andere desserts! Yum. ;-)
+ Parkeren: parkeren, garage voor fietsen mogelijk...
De boerderij heeft een eigen parkeerterrein, grenzend aan de tuin met gemak van parkeren, en er is een garage beschikbaarheid vooral voor motoren en fietsen. De oude weg omgezet in een rustruimte / picknick gebied langs het huis zal toestaan u om te stoppen en geen gen voor het komen voor een bezoek aan de boerderij bijvoorbeeld park.+ Toegang:
Een klein hoekje van Auvergne in Auvergne over de Puy en Velay (30 km), dichtstbijzijnde grote steden: Saint Etienne (70 km), Lyon (ca. 130 km), Clermont Ferrand (100 km), Ambert (45 km), Yssingeaux (40 km) en Roanne (130 km).
Dorpen in de buurt van: Craponne sur Arzon (8 km), La Chaise-Dieu (15 km), Saint Bonnet le Château (35 km), Retournac (27 km), Usson en Forez (20 km), Bellevue la montagne (6 km), Saint-Paulien (16 km), Allègre (15 km), Jullianges (6 km), Saint Pierre du Champ (6 km), Saint Georges Lagricol (10 km)...
Voor het plannen van een route rechtstreeks met de GPS-coördinaten en hebben meer informatie over de verschillende mogelijke toegang Bezoek deze pagina Access gedetailleerd.

Goede snelle verwijdering van de weg in de winter (de as Puy en Velay / Craponne op Arzon) Zie Route 43 Info en Route Info centraal massief .

+ Nog een laatste woord...
Veel vakantiegangers doen ons de eer om te komen en bezoek aan de regio Auvergne elk jaar, maar we moeten erkennen dat de Haute-Loire is de minst bekende van haar diensten, achter de Puy de Dome, de Cantal en Allier... maar, de Haute-Loire heeft activa ten minste zo goed als zijn broers afdelingen! je gewoon nemen de tijd om te hangen...


Hoop je te zien al snel voor uw volgende vakantie vakantie, of u bent overtuigd van de bestemming Auvergne is een "nieuwe browser", ik zal openen de deuren van de boerderij van Spar blij voor een ontspannen verblijf of een romantisch weekendje weg in onze mooie streek. Echt, als u wenst, voel je vrij om ons te bezoeken!
er is geen verplichting, het is het minste dat we kunnen ervoor zorgen dat u gevoelsgoed voor haar verblijf...

Aarzel niet om me te contacteren voor elke informatie, als u een kamer, informatie over de regio wilt of, als u een idee hebt voor het verbeteren van deze site, ik zal u antwoorden zo snel als mogelijk.

U kunt ook contact opnemen met de VVV op Craponne Arzon, als u naar specifieke diensten of gedetailleerde informatie over toeristische activiteiten op het gebied van hoge vulkanische Velay of zuiden van Park Livradois Forez zoekt:

toerisme Office Craponne sur Arzon
Place du voor
CRAPONNE-sur-ARZON van de 43500
Tel. 04 71 03 23 14 - Fax 04 71 01 24 19
www.otcraponne.com
info@otcraponne.com

Voor informatie over alle Haute-Loire , hier is een webpagina van de officiële website van de algemene Raad op toerisme waar u brochures vindt:
www.auvergnevacances.com


U hebt ook de toeristische Office van Le Puy en Velay:

Tourist Office van Le Puy en Velay
2 plaats Clauzel
43000 LE PUY-EN-VELAY
Tel. 04 71 09 38 41 - Fax 04 71 05 22 62
www.ot-lepuyenvelay.fr
info@ot-lepuyenvelay.fr


En ten slotte tot alle informatie over de regio van La Chaise-Dieu:

VVV-kantoor in het land van La Chaise-Dieu
Place de la Mairie 43160 Chaise-Dieu
04.71.00.01.16 / Fax: 04.71.00.03.45
www.la-chaise-dieu.info/
otcasadei@wanadoo.fr

France Guide NederlandIk wens u prettige feestdagen!

Christophe.

Willgoto, Wereldreisgids, reislinks per bestemming